אינטראקציה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/12/2009 | 13:55 | מאת: שירה

רציתי לדעת האם פוספיטידיל סרין וג'ינקו בילובה מפחיתים את אפקטיביות הגלולות למניעת הריון? בנוסף אם יש לכם המלצה על תוסף כלשהו שיכול לעזור לי משמעותית לריכוז משום שאני בסוף הלימודים של ראיית חשבון ואני אחרי לידה , אני כבר לא מניקה, והריכוז שלי ממש נפגע? אני אודה לכם מאוד על תשובתכם והמלצתכם...

27/12/2009 | 08:47 | מאת: אילן

שירה שלום רב, למיטב ידיעתי אין אינטראקציה בין התוספים שציינת לבין הגלולות. ישנה פורמולה מצויינת לשיפור הריכוז והזיכרון בצורה טבעית הנקראת ריכוזון טק של חב' טינקטורה טק. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים. כמו כן מומלץ מאוד ליטול כמוסות אומגה 3 ממקור צמחי כלומר כמוסות שמן פישתן, יש לקחת 3 כמוסות ליום לאחר הארוחה, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה