אנטיביוטיקה וטיפולי פריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/12/2009 | 20:38 | מאת: יעל

אילן שלום, לא יודעת אם זה קשור לפורום שלך אבל אתה עונה כל כך יפה שהחלטתי לנסות. אני כבת 40 חודשיים לאחר הריון שנפל בשבוע 10. אני מתכוונת להתחיל טיפול זריקות והזרעה במחזור הבא שאמור להגיע שבוע הבא, אך כעת אני חולה עם דלקת גרון ואנטביוטיקה עד שבוע הבא במשוער 4 ימים לפני המחזור שאמור להגיע ומורידי חום וכאבים האם המחלה והאנטיביוטיקה יכולים לגרום להיחלשות הגוף ולפגוע בסיכויים להיקלט או להחזיק מעמד הפעם. מצד אחד אני בלחץ של זמן מצד שני לא בא לי לעבור עוד פעם חוויה כמו קודם או הזרעה שלא תצליח

יעל שלום רב, ראשית כל תודה רבה על המחמאות, זה באמת חשוב להמשך העבודה המקודשת. הדבר הכי חשוב שאת יכולה לעשות זה קודם כל לא להלחץ ןלשמור על שלוות נפש אשר חשובה ביותר להצלחת הטיפול. כמו כן, לגבי שימוש בתרופות הקשורות בתקופת ההפריה וההריון אני תמיד ממליץ לשאול בעצת הרופא המטפל אשר מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום, שבת נהדרת ובהצלחה רבה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה