מיץ אשכוליות טבעי סחוט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

12/12/2009 | 11:53 | מאת: שותה מתמידה

שלום רציתי לדעת בהשוואה לאשכולית הנאכלת כפרי מהם ההבדלים בינה לבין הגרסה הנקנית בבקבוק (ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל כזה שפג תוקפו אחרי ארבעה ימים)- מה נעלם בתהליך היצור ומה עדיין נשאר- ומה ההבדל בין האשכולית האדומה לרגילה. ובסיכום- האם אם אני שותה מיץ כזה אני יכולה לומר לעצמי בסיפוק:הנה אכלתי אשכולית... תודה על תשובתך.

13/12/2009 | 17:13 | מאת: אילן

שלום רב, באופן כללי אני ממליץ על אכילת פרי הדר אחד לפחות ביום, אחרי הכל אין כמו הדבר האמיתי לספק את הויטמינים והמינרלים הישר מהטבע לגופנו, הספיגה והריכוז טובים יותר בצורה זו. הסיבה להיותם של פירות ההדר בריאים נובעת בעיקר מן העובדה שהם עשירים במיוחד בויטמינים E,C,A ובסיבים, החשובים במיוחד לתזונה מאוזנת. באחרונה מתרבים המחקרים המלמדים כי אכילת פרי טרי בכל יום טובה לא רק לבריאות בכלל, אלא אף מקטינה בצורה משמעותית את הסיכון להיפגע ממחלות כרוניות קשות. ממחקרים שונים עולה, כי אכילה סדירה של פרי הדר מקטינה בעשרות אחוזים את שיעור התקפי הלב, את הסיכון לחלות בסרטן, , את הסכנה להיפגע מאירוע מוחי, את הסיכון שבלידת תינוקות הסובלים ממומי לידה, ועוד. ויטמין C מחזק גם את המערכת החיסונית בגוף האדם ובכך דוחה מחלות מסוגים רבים, בהן שפעת ומחלות אחרות המנצלות את חולשת גוף האדם ותוקפות אותו. בתפוז בינוני יש 70 מ"ג ויטמין C. בכוס מיץ תפוזים טבעי וטרי יש 48 מ"ג ובחצי אשכולית יש 39 מ"ג ויטמין C. לסיכום, פרי הדר טבעי ליום שומר על גופנו בריא וחסון... חג שמח וחורף חם, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

13/12/2009 | 17:42 | מאת: שות

ברור לי שאינו תחליף לדבר האמיתי, ובכל זאת מה כן יש בו או לפחות נותר בו...? תודה על תשובתך.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה