תכשירים לילד בן שנתיים לשיעול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/12/2009 | 08:15 | מאת: גל

אילן שלום, חייבת להגיד שאתה עונה מדהים לשאלות ביסודיות ונראה שלא מדלג על אף שאלה. ישר כוח. הבן שלי בן שנתיים חולה הרבה מאז שהתחיל ללכת לגן בזמן האחרון הוא נכנס להתקפות שיעול בייחוד בלילה שלפעמים גורמות גם להקאה. האם יש משהו שיכול לעזור לו הוא לקח סירופ שהרופא רשמה אבל זה לא ממש עזר. מעבר לזה האם יש ויטמינים או דברים שבן שנתיים יכול לקחת לחיזוק המערכת החיסונית.

גל שלום, קודם כל תודה רבה על המחמאות החמות, זה באמת חשוב להמשך העבודה ומחמם את הלב בחורף. חיזוק מערכת החיסון חשוב ביותר בתקופה זו ובעיקר אצל ילדים החשופים לחיידקים ווירוסים באיזורים סגורים ולא מאווררים כמו גן או בית ספר. ניתן בהחלט לחזק את מערכת החיסון בילדים על ידי צמחי מרפא וויטמינים אשר מסייעים רבות במניעה ובטיפול שפעות ודלקות. למניעת שפעת וחיזוק כללי אני ממליץ מאוד על פורמולה הומיאופטית הנקראת R6 של חב' RECKEWEG. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום למניעה לתקופה של לפחות חודש. לטיפול מומלץ לקחת 5פעמים ביום בקצת מים או מיץ. להרגעת השיעול אני ממליץ לך על סירופ טבעי הנקרא R8, הוא מכיל צמחים מצויינים להרגעת השיעול ולטיהור דרכי הנשימה בצורה טבעית והוא עובד מהר וטוב. יש לקחת כפית 3 פעמים ביום לטיפול למשך מספר ימים. כמו כן, בגיל זה ניתן לקחת סוכריות ג'לי המכילות אכינצאה ופרופוליס שנן גם טעימות וגם בריאות. חג שמח וחורף חם ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה