תרופות לחיזוק הרחם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/12/2009 | 08:13 | מאת: יעל

האם יש דברים שיכולים לסייע בחיזוק הרחם בטיפולי פוריות או שבכלל יכולים לסייע בקליטה בתהליך שכזה והאם יש דברים שאפשר לקחת במהלך ההריון לחרדות מבלי לפגוע בעובר

יעל שלום רב, ראשית כל, להרגעה בתקופת ההריון וההנקה אני ממליץ רק על הומיאופטיה, כיוון שצמחי מרפא חזקים יותר ועלולים לגרום לתופעות לוואי. ניתן ומומלץ לקחת טיפות הנקראות R14 של חב' RECKEWEG, יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום למניעה, כאשר לטיפול לוקחים כל 3 שעות ובלילה ניתן לקחת 20 טיפות לפני השינה בקצת מים. לגבי חיזוק הרחם, אני ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי אצל מומחה בנושא כיוון שישנם הרבה צמחים שאסורים בהריון ולכן אני ממליץ על יעוץ אישי, שבוע טוב וחג שמח, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה