גאבא-דחוף!!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/12/2009 | 20:03 | מאת: אורי

שלום, אני סובלת מהתקפי חרדה,דכאון ומתח נפשי ממושך. ממש קשה לי עם המצב ואני נמנעת מהמון דברים. מפחדת להיות וללכת למקומות לבד. טופלתי ברסיטל והפסקתי. רציתי להתחיל וליטול גאבא פלוס של NSP רציתי לדעת האם הוא טוב והאם הוא מותר בהנקה מאחר ורשום שם שזה שמפיע על הורמון הגדילה.זה יכול להשפיע על הגדילה של התינוקת? אשמח לעזרה דחופה!! תודה..

אורי שלום רב, ראשית כל, לגבי תרופות וצמחי מרפא בהריון ובהנקה אני תמיד ממליץ לפנות לרופא המטפל. הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר מותרים בהנקה כיוון שלא כל צמח ניתן לקחת בהנקה. כעזרה ראשונה, ניתן לקחת טיפות הומיאופטיות הנקראות R-14 ואין להן תופעות לוואי. ניתן לקחת 10 טיפות במצבי מתח כל שעתיים. למניעה לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום. שבת נהדרת, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה