בדיקת תרופה במעבדה פרטית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/12/2009 | 20:01 | מאת: רועי

היי, הזמנתי תרופה מחו"ל ואני רוצה לוודא שלא שלחו זבל. אפשר להעביר כדור אחד למעבדה פרטית / בית מרקחת שיגיד איזה חומרים היא מכילה?

רועי שלום רב, ראשית כל, אני לא ממליץ לקנות תרופות שלא דרך בית מרקחת, אחרי הכל מדובר בתרופות... ולא תמיד ידוע מי היצרן ואם אכן מה שרשום על האריזה הוא מה שנמצא בה. לגבי בדיקת מרכיבי התרופה ניתן לשלוח את הכדורים למעבדה כימית שתבדוק את המרכיבים, לא ידוע לי על מעבדה ספיציפית אך אולי באינטרנט תוכל למצוא אחת כזו, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה