ester c

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/12/2009 | 22:08 | מאת: דנית

בעלי ואני ושני ילדיי (בני 16 וחצי ו-21) התחלנו לבלוע כדור ester c 500 כל יום כמניעה נגד מחלות החורף. האם לדעתך בליעה יומית קבועה של 500 מג ויטמין אסטר c יכולה להזיק לנו? האם אינך מאמינה שויטמין סי יכול לתגבר את מערכת החיסון ולהגן ממחלות חורף או אפילו שפעת החזירים? בקיצור, האם להפסיק לתת לילדיי בגלל הנזק העתידי מהויטמין? תודה

דנית שלום רב, ויטמין C חשוב ביותר להרבה מאוד תהליכים בגוף כולל תיקון הנזקים הנגרמים על ידי הרדיקלים החופשיים אשר מביאים לנזק לתאים וחיזוק מערכת החיסון ועוד הרבה נוספים. אין לויטמין C כל תופעות לוואי וניתן לקחת אותו ללא חשש גם תקופות ארוכות אך מומלץ בצורתו הטבעית, כלומר אסטר C מפקעות ורדים ועדיף לא חומצי כדי שבאנשים בעלי נטייה לחומציות יתר בקיבה לא תעלה רמת החומציות. מומלץ לקחת 1000 מ"ג ליום לתקופת החורף וניתן אף לעלות למינון של 3 כדורים ליום לאחר הארוחה. לחיזוק מערכת החיסון אני ממליץ מאוד לך ולמשפחתך לקחת את הפורמולה הטבעית של חב' טינקטורה טק הנקראת חיסון אקסטרא, היא מכילה צמחי מרפא מצויינים למניעת שפעת ולטיפול בדלקות כרוניות כולל סינוסיטיס וברונכיטיס ודלקות בדרכי השתן כולל קנדידה ועוד. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לטיפול, למניעה לוקחים 20 טיפות בקצת מים פעם ביום לכל תקופת החורף. חורף חם ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה