תוספת לשאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/12/2009 | 00:24 | מאת: לימור

אני מטופלת בנוסף לתזונה באורגנול גרין מגמה וויטמני B ואבץ ופרוביוטיקה של ביו קר 8 ביליון. מומלץ לי לקחת תוסף אחר של 30 ביליון חיידקים. כל הנושא גורם לי ללחץ נוסף. האם זה נחוץ? האם ניתן לחזור לתזונה רגילה אחרי טיפול? אגב, רופאת המשפחה לא מצדדת בטיפול וטוענת שאין צורך בו. מה דעתך?.. תודה

לימור שלום רב, קודם כל, אין לך מה לחשוש מהטיפול הטבעיכיוון שאין לו תופעות לוואי ומנסיוני עם הרבה מטופלים הוא מסייע רבות בטיפול בקנדידה. אחרי הטיפול יש לשמור על תזונה מתאימה לפי הוראות הנטורופט. הפרוביוטיקה מצויינת לטיפול ולמניעת הקנדידה בצורה טבעית ולשמירה על הפלורה התקינה של המעי. הטיפול הקונבנציונאלי הוא חזק וגורם לתופעות לוואי אשר לאחריו יש צורך בתרופות נוספות ולכן אני ממליץ לך לנסות קודם את הטיפול הטבעי אשר לא גורם לתופעות לוואי כלשהן, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה