קנדידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/12/2009 | 00:05 | מאת: לימור

אובחנתי עי מטפל אירוודי עי בדיקת צואה כנושאת קנדידה ברמה גבוהה. אין לי סימפטומים פזיולוגיים. אך בשנה האחרונה סבלתי ממתח נפשי רב שאובחן כדכאון וחרדה ומחשבות טורדניות מתמשכות.קיבלתי טיפול תזונתי מאוד סגפני+תוספים.שכולל הורדת פחמימות אך גם התייחסות למזונות לפי האירוודה וסוג דם. ( קשה ליישום)אני מטופלת גם בלוסטרל.האם יתכן שהקנדידה הביאה לסמפטומים הנ"ל? האם יש צורך בהפחתת מזונות גם לפי השיטות הנ"ל? והאם ניתן לרדת בסופו של דבר בהדרגה מהלוסטראל

לימור שלום רב, קודם כל, ניתן ומולץ להפחית את השימוש בלוסטראל בגלל תופעות הלוואי המצטברות. ייתכן והתופעות שציינת נגרמו בעקבות הקנדידה אך אני ממליץ לך לפנות ליעוץ אצל נטורופט/אירידיולוג אשר יוכל לאבחן את מצבך בדיוק ולתת לך תזונה מתאימה כולל צמחי מרפא(אם המטפל האיורוודי לא עשה זאת כבר) אשר מסייעים רבות בחיסון הקנדידה ומניעתה בעתיד. יש פורמולה מצויינת הנקראת חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק אשר עושה פלאים בטיפול בקנדידה, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה