מאקה לאשה ומסטיק תימני לפוריות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/11/2009 | 10:33 | מאת: טלי

מנסים להרות על ידי תזמון (מעקב זקיקים). בשנה האחרונה הושג הריון שהתברר ככימי והריון נוסף שנגמר בהפלה בשבוע 10 בשל העדר דופק. הומלץ לי על שני התכשירים כתוספים לפוריות. מבקשת לדעת האם תכישרים אלו בטוחים והאם הם לא יעשו את הפעולה ההפוכה כי בעיה הורמונלית אין לא אצלי ולא אצל בעלי. אנחנו מה'לא מוסברים' למרות שיש לנו ילד שבא באופן טבעי. תודה

25/11/2009 | 08:53 | מאת: אילן

טלי שלום רב, הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך גם תזונה נכונה אשר משפרת את המזור ההורמונלי והפוריות. לגבי המאקה, יש לו תוצאות מצויינות וכך גם למסטיק התימני. אני ממליץ ל-2 בני הזוג לקחת את התוספים בכדי לשפר את הפריון. מומלץ לקחת 2 הכדורים ליום לאחר הארוחה וניתן לשלב את 2 התוספים. שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב.

25/11/2009 | 12:42 | מאת: טלי

תחילת השימוש במאקה ומסטיק תימני מתחילים להשפיע? תודה

11/12/2009 | 08:47 | מאת: יעל

הי טלי, לי היה מקרה דומה של הפלה בשבוע 10 אתם יכולים לנסות גם דיקור סיני לפי מה שאני קראתי יש לזה תוצאות מאוד טובות בכל ה"לא מוסברים" והמון סיפורי הצלחה מדהימים חשוב אבל שתלכו למישהו שמתמחה בפוריות ממה שאני עברתי ברשת יש כל מיני מטפלים בולטים בתחום יש את דורון לירן וקלינקת מעגלים שנראים מאוד בולטים בתחום. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה