שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/11/2009 | 21:42 | מאת: גלית

האם יש תחליף טבעי לתרופות כמו ריספרדל וזיפרקסה (כשזקוקים למינון נמוך של תרופה כזו)? תודה מראש.

גלית שלום רב, כמובן שיש תחליף לתרופות בצורה טבעית אך חשוב שזה יעשה בהדרגה ובפיקוח הרופא המטפל, אני ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך סוג של תזונה אשר מסייע במצבים כאלו כולל שילוב של פורמולות טבעיות של צמחי מרפא אשר משפרות את המצב בצורה מהירה וטובה וללא כל תופעות לוואי, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה