תחליף טבעי לקונצרטה.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/11/2009 | 17:27 | מאת: מורן

שלום,בני בן 7 וחצי,נוטל קונצרטה כחצי שנה מיד אחרי שאובחן כסובל מהפרעת ריכוז ללא הקשב. הקונצרטה בעלת שחרור מושהה,כמותה:18 מ"ג,בני רזה באופן קיצוני,חסר תיאבון ורק בשעות הערב מגלה סימני רעב. בלימודים-הוא בסדר גמור,המחנכת מדווחת על שיפור ברמת הריכוז,הוא מגלה עניין במה שנלמד,ומבצע מטלות עד סופן. לכאורה,הכל שושנים,אך בבית הילד חסר חיים,ללא מצב רוח,אין לו סבלנות לענות לשאלות,עונה בלי חשק....פשוט לא הילד שלי! ימי שבת,כשאינו במסגרת בי"ס איני נותנת לו את הקונצרטה,והוא נשאר ליממה הילד שאני מכירה! שמח,משחק עם חבריו למטה,מספר לאחותו הקטנה סיפור.....פשוט ילד שמאיר את הבית! אני מבינה שאלו התופעות לוואי הנלוות ושנדיר שקיימות תרופות מושלמות,אך אולי יש כדור ללא שחרור מושהה,שההשפעה רק לזמן בי"ס,ולהכנת שיעורי הבית,ואז הילד חוזר לעצמו? קיים דבר כזה,או שזו משאלת לב שלי? אשמח לכל הצעה,המלצה,תגובה... תודה רבה והמשך שבוע טוב. מורן.

מורן שלום רב, קודם כל, אני שמח שפנית אלי כיוון שמדובר בנושא שנפוץ בהרבה משפחות והטיפול בו דורש התייחסות מיוחדת ולא חייבים לרוץ ישר לתרופות, ניתן כמובן לטפל בנושא בתרופות טבעיות, תזונה נכונה ואיזון גוף-נפש. אני ממליץ לך לשלב בטיפול(אין להפסיק טיפול ללא אישור הרופא המטפל), פורמולה מצויינת של צמחי מרפא הנקראת דרקוני AD של חב' פרמהסין, מומלץ לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לתקופה ממושכת. ניתן להרכיב לו גם פורמולה ייחודית על בסיס צמחי מרפא בסירופ מתוק על ידי נטורופט מומחה. אני רואה שחשובה לך בריאות הילד וזה כבר דבר טוב וחיובי ולכן אם תפני ליעוץ טבעי אצל נטורופט כולל שילוב של איזון גוף-נפש ניתן יהיה לפתור זאת ללא כל תופעות לוואי, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה