קנדידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/11/2009 | 18:47 | מאת: ג

שלום רב , מזה זמן ארוך אני סובל מגירודים חזקים בפי הטבעת , הלכתי להמון רופאים שנתנו לי כל מיני משחות שלא עזרו .עד שהגעתי לפרופסר שנתן לי משחה מבית טרו והיא מטפלת בעיקר כנגד קנדידה . מאז שהתחלתי למרוח את המשחה הגירודים הפסיקו. הבעיה שאני מפסיק למרוח את המשחה הגירודים חוזרים. מה אליי לעשות ? קראתי שיש כמוסות בשם פו ד'ארקו שממולצות לטיפול במחלה . אשמח לקבל ממך ייעוץ בתודה מראש .

ג. שלום רב, ראשית כל, אני ממליץ על טיפול פנימי לפתרון בעיית הקנדידה. ישנה פורמולה מצויינת הנקראת חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק ואשר מחזקת את מערכת החיסון בצורה טבעית וגם מונעת זיהומים ודלקות באופן כללי. יש לקחת כמוסה אחת למניעה, לטיפול לוקחים 3 פעמים ביום. לטיפול חיצוני אני ממליץ על משחה להרגעת הגירויים בפי הטבעת על בסיס טבעי המכילה את צמח ההממליס(HAMAMELIS). הממליס גורם להקרשה מהירה של חלבונים ובכך מרפא מהר פצעים וחתכים. בנוסף, הוא יעיל כאנטי ספטי ומונע גירויים והיווצרות זיהומים. הממליס יעיל ביותר במצבי טחורים וגרד שכן הוא מונע היווצרות פצע וזיהומו. שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה