רפואת צמחים והשפעתה על bio-markers

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/10/2009 | 11:28 | מאת: ניר

אובחנתי כבעל embryonal carcinoma ואני תחת בקרה שתלויה חלקית בחלבון biomarker בשם alpha-fetoprotein ברצוני להתחיל ברפואת צמחים לניקוי וחיזוק הגוף - האם יכולה להיות השפעה של הצמחים על רמות החלבון הנ"ל ללא קשר להשפעתם על תאים סרטניים (כלומר סכנה ש"ארמה" את הרופאים המטפלים) ??

ניר שלום, הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ אצל רופא נטורופט שיוכל לבדוק את מצבך ולהתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא תוך מעקב אחרי הטיפול בך, ישנם הרבה רופאים שהם גם נטורופטים ובעלי נסיון רב בתחום, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה