מה עדיף לחיזוק מע' חיסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/10/2009 | 07:47 | מאת: יובל

בן 43 +3 מחפש משהו הומפטי לחיזוק מערכת החיסון (לכל המשפחה) הומלץ לי ע"י רוקח אחד פרוטק פלוס וע"י רוקח אחר כדורי OSCILLOCOCCINNM מה עדיף? מה ההבדל האם יש משהו ממולץ לי כחולה אסתמה המשתמש פעמים ביום במשאף סימבורקט 160 והאם יש משהו לחרדות/הרגעה

יובל שלום רב, שתי התרופות טובות באותה המידה, אך לכל המשפחה אני ממליץ על ההומיאופטיה כיוון שניתן לתת אותה גם לילדים קטנים למציצה והיא בטעם מתוק יותר מצמחי המרפא. ההבדל ביניהן הוא שהפרוטק הוא על בסיס צמחי מרפא והשנייה על בסיס הומיאופטי כלומר בדילול גבוה. ניתן לשלב בין השתיים ולתת את ההומיאופטיה כמניעה לחורף ואת הפרוטק במצב של שפעת או הצטננות לחיזוק מהיר של מערכת החיסון. לניקוי מערכת הנשימה לסובלים מאסטמה ולטיהור הריאות אני ממליץ על סירופ טבעי הנקרא R-8 של חב' RECKEWEG, ניתן לקחת כף פעם ביום למבוגר למניעה של דלקות גרון ושיעול. לטיפול לוקחים 3 פעמים ביום. המינון לילדים הוא כפית. להרגעה אני ממליץ על פורמולה טבעית של חב' הדס הנקראת רגיעון, בטיפות או בכדורים. ניתן גם להרכיב תה לחליטה על בסיס צמחי המרפא הבאים: פסיפלורה,מליסה,הומולוס לופולוס וסקוטלריה. יש לחלוט כפית 3 פעמים ביום. שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה