מתח חרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/10/2009 | 10:14 | מאת: נננ

אני בת 36 אמא ל-2 אחד מהילדים עם קשב ורכוז,דבר שמן הסתם גורם להרבה חיכוכים בינינו.. בעלי מטופל בציפרלקס מזה כשנה ומרגיש טוב עם זה אני מנסה שלא להגיע לתרופות כגון אלו ולכן התחלתי לפני כשבוע וחצי טיפול ברסקיו ספריי(4 פעמים ביום 2 טפות בכל פעם)..אני לא אומר שזה עשה אותי רגועה לגמרי,אך זה מעט הוריד את הווכחנות והתגובות המיידיות לכל דבר. השאלה האם עלי להמשיך בטפול זה ואו לנסות משה ואחר?או שמא עלי לפנות לקופח לקבלת טפול תרופתי הולם וא פסכיאטר?! אשמח לשמוע חוות דעתך..

שלום רב, הבעיה ידועה ומוכרת וטוב עשית שפנית אלי לפני שהתחלת לקחת תרופות, כיוון שישנן תרופות טבעיות יוצאות מן הכלל אשר מטפלות במצבים מעין אלו בצורה טבעית ובריאה יותר. ישנה פורמולה מצויינת בשבילך הנקראת סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק, יש לקחת 20 טיפות ביום למניעה ו-3 פעמים ביום להרגעה מהירה(לשינה ניתן לקחת 40 טיפות בלילה). גם לילדים ניתן לתת אותה(מגיל 5 בחצי מינון). לטיפול בנושא הקשב והריכוז אני ממליץ על צמח המרפא הנקרא מאקה של חב' NOW בכמוסות(ניתן לפתוח את הכמוסה ולהמיסה במים או מיץ), כדור אחד ביום מסייע רבות בהרגעה ושיפור הריכוז בילדים ומבוגרים. בכל מקרה מומלץ גם לבצע שינוי תזונתי במשפחה כיוון שהתזונה חשובה ביותר בהשפעתה על מערכת העצבים והחשיבה ולכן אני ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה שיתאים לכם תזונה אישית וצמחי מרפא יחודיים, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה