החלפת תרופה טיבעית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/10/2009 | 14:25 | מאת: מיכל

רציתי בבקשה לדעת אם הילד שלי נוטל ריכוזנטק האם אפשר לשנות לדרקוני ad או שצריך איזה שהיא הפוגה? הבעיה שאני צריכה משהו לקשב וריכוז בתוספת משהו להרגה הדגש הוא על ההרגעה. או שאתה ממליץ על תרופה אחרת? תודה מיכל

מיכל שלום רב, אין צורך לעשות הפוגה בין השתיים, אך תמיד טוב לעשות הפסקות גם כשנוטלים צמחי מרפא כדי שהגוף לא יתרגל לכך(הפסקה של מספר ימים ואז ניתן להמשיך בטיפול). 2 הפורמולות שציינת מצויינות לטיפול בקשב והתנהגות כמו גם לשיפור הריכוז בילדים. ניתן לשלב גם טיפות של צמחי המרפא הבאים:פסיפלורה,מליסה,סקוטלריה והומולוס לופולוס. ישנה פורמולה מצויינת הנקראת סטרס סטופ של אותה החברה(טינקטורה טק). שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה