כאבים נורלגים ורפואה משלימה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/02/2007 | 13:11 | מאת: גלילה

אני בת 53 וסובלת מכאבים נורלגים בלסת התחתונה (כאבים הנגרמים עקב פגיעה בעצבים). אני לוקחת תרופה בשם טגרטול ונעזרת במשככי כאבים בהתקפים קשים, אך עדיין אני חשה כאבים. ברצוני לדעת האם יש אפשרות להעזר ברפואה המשלימה או בדרכים אחרות על מנת לפתור/להקל על הבעייה?

שלום גלילה, את אומרת שגם לאחר שימוש בטגרטול את סובלת מכאבים, אני הייתי ממליץ לפנות לרפואה הטבעית בשילוב עם הטגרטול כגון: הומיאופטיה, נטורופטיה וגם טיפול במגנטים, אצל רופא המתמחה בכאב. יש תוצאות מצוינות בטיפול במגנטים בכאבים בשילוב עם הומיאופטיה. גם שיטת הסו -ג'וק, המשתמשת בדיקור סיני ועיסוי כף היד והרגל מומלצת ביותר לכאבים. ערב טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה