חרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/09/2009 | 08:48 | מאת: מימי

שלום אני בת35 במשפחתי יש מחלה תורשתית שנקראת רעד מישני[לא קשור לפרקינסון] לי יש רעד אבל ממש לא מורגש.אבל שאני נמצאת במסיבות ליד הרבה אנשים הרעד גובר,לחתום בבנק מול הפקידה הרעד גובר, הרעד ותחושה שאין לי שליטה בידיים לפעמים בראש שרועד מלחץ. רציתי לדעת איך אני מתגברת על הרעד לפני אנשים הייתי רוצה כלים ולא תרופות ,שאני מגיעה למצב איך להשתלט על הרעד. הייתי שמחה לקבל ממך לאיזה תרופה טיבעית שתתאים למצב שלי.

04/10/2009 | 12:49 | מאת: אילן

מימי שלום, זו בעיה מוכרת וידועה ויש לה פתרון טבעי, אני ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה בתחום שיבדוק אם חסר לך ויטמינים או מינרלים החיוניים לפעילות מערכת השרירים והעצבים בגוף ועל ידי צמחי מרפא מתאימים ותזונה נכונה ניתן לפתור מצב זה בצורה טבעית, חג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה