אני צורך כדורים שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

27/04/2024 | 15:02 | מאת: גיא

אחד נוגדי דכאון ציפרלפאם של טבע לוריון מדי פעם.. שני כדורי של סוכר גלוקמין ומזרק אינסולין למבוגרים יש לי בעיהשל גמירה לוקח לי זמן אם בכלל האם יש קשר לכדורים והתרופות ???

שלום גיא, ייתכן וזו תופעת לוואי של שילוב התרופות הגורמת לאינטראקציה מסוימת. ניתן לסייע לך באבחון אירידיולוגי ויעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור באבחון ויעוץ נטורופטי, בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה