מניעת הריון, הפחתת חרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/09/2009 | 09:40 | מאת: נועה

שלום רב, אני בת 26 וסובלת מעייפות, כאבי ראש, מגרנות ובטן נפוחה. לאחרונה התחלתי טיפול בקנדידה (דיאטה קפדנית, פרוביוטיקה וכו). במקביל אני שוקלת להתחיל לקחת גלולות (כדי לקיים יחסי מין נורמליים עם בן זוגי החדש) וציפרלקס (להפחית חרדה). שמעתי ששניהם מעלים את רמת הסוכר בדם ומעלים סיכון לקנדידה. השאלות הן (1) איך ניתן באמצעים פחות מזיקים למנוע הריון ולהפחית חרדה? (2) בחנויות טבע יש כל מיני מוצרים יקרים "נגד קנדידה", האם יש מוצר מומלץ ששווה את המחירים המטורפים? (3) איזה מוצר פרוביוטי הכי מומלץ? האם חומצה קפרילית מומלצת? תודה רבה ! נועה

נועה שלום רב, לא ידוע לי על אמצעי מניעה אחרים פרט לגלולות המספקים הגנה מקסימלית, אך את יכולה להתייעץ עם הרופא המטפל שלך לגבי התקן תוך רחמי או אמצעים נוספים שאינם הורמונליים. לגבי הפחתת החרדה, ישנם מוצרים טבעיים מצויינים של חברות שונות כמו למשל: אלטמן,נוטרילייף,HEEL וסולגאר כולם טובים באותה המידה. אני ממליץ על רגיעון של חב' הדס או NERVOHEEL של חב' HEEL. לטיפול ומניעה של קנדידה חשוב לקחת את האצידופילוס באופן קבוע למשך מספר חודשים(כדור ליום למניעה, לטיפול פעמיים ביום). כמו כן, מומלץ לקחת מוצר טבעי המחזק את מערכת החיסון כמו למשל פרוטק פלוס של חב' אלטמן או חיזוקית של חב' הדס, יש לקחת כדור פעמיים ביום לטיפול, למניעה כדור אחד ליום. מומלץ גם לפנות לנטורופט מומחה בתחום שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא באופן אישי, שנה נפלאה ובריאה, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה