שמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/03/2024 | 14:56 | מאת: ג29

שלום, רופאה רשמה לי להשתמש בשמן נר הלילה למריחה על העור. ראיתי עכשיו שזה אסור לשימוש במקרה של קרישיות יתר. מה הסיבה? זה אסור גם במקרה שזה למריחה על העור, או רק בכמוסות לבליעה? יש לי במשפחה קרישיות, אך אני עוד לא נבדקתי בעצמי. אם אסור, מה החלופה של זה? תודה

שלום רב, השמן עשוי להשפיע על קרישיות הדם ולכן לא מומלץ במצבים כאלו, גם חיצונית הוא עשוי להיספג בעור ולגרום לתופעות לוואי שונות. אני ממליץ לך לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעות החולשות מלידה ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות השונות והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור מניסיוני הרב בנושא חשוב זה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה