שימוש בשמן אורגנו לטיפול בפטריה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/01/2024 | 23:41 | מאת: אנונימי

שלום, יש לי פטריה בנרתיק שהולכת וחוזרת, ניסיתי להשתמש בכמוסות של שמן אורגנו וזה עשה פלאים, הדבר היחיד שעזר לי. אשמח לדעת אם יש מגבלת זמן מסוים שבו מותר לקחת את הכמוסות? הבנתי שמותר בין 1-2 ביום אבל לאיזה אורך של תקופה? תודה רבה!

שלום רב, אין מניעה לצרוך את השמן אורגנו תקופות ממושכות, בברכה.

14/02/2024 | 15:24 | מאת: חיים

האם יש אפשרות למריחה על פצעים או בדלקת עם שמן האורגנו בעצמו? כמו שימוש בטפטוף השמן ישירות לפה כפי שהמליץ לי הרופא לגבי הליקובקטר

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה