תוספי תזונה לשיער אלטמן רוטס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/01/2024 | 01:05 | מאת: א

שלום רכשתי לפני שבועיים כדורי אלטמן רוטס ונשברה לי הצנצנת שלהן אז העברתי אותן לשקית ניילון ושמתי בצנצנת . נהיו להן נקודות חומות (אני לא יודעת אם ככה זה בא או שזה נהיה ככה בגלל שהעברתי אותן מצנצנת לשקית) אבל לאחרונה מרגישה תחושות לא נעימות ואני חוששת שזה בגלל שהכדור התקלקל . הגיוני ?

שלום רב, הכדורים צריכים להישמר באריזתם המקורית, שכן אם לא אז הלחות עשויה לפגוע באיכות הכדור ולכן ישנן נקודות חומות כעת, אני ממליץ לרכוש מוצר חדש ולשמור עליו בהתאם להוראות היצרן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה