תוספי מזון בטיחות לנערה בת 17

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/01/2024 | 16:19 | מאת: לימור

נערה בת 17 קיבלה תוספי מזון לדלילות והתקרחות נשית: בוקר - לפני אוכל כדור ברזל FERRITIN בוקר - עם האוכל CENTURY POMEGRANATE 500מג צהרים - לפני אוכל LYSINE 500מג CYSTEINE 600מג ערב GLA 300 בנוסף, קיבלה שתי תמיסות : מינוקסי 2 ותמיסת ESSTRADIOL 17 ALPHA 0,025 שתי התמיסות בTRICHOSOL. יש לי מספר שאלות: האם התוספים יכולים לגרום לנזק בגיל כזה? האם זה לא יכול לפגוע בכבד/כליה? האם יש משהו מהתוספים חוץ מהברזל שהיא צריכה שהוא בטוח ללקיחה? האם התמיסה של ההורמון חודרת לדם? ומה התופעות לואי שיכולות להיות ? תודה, אימא חרדה

לימור שלום, כיוון שאני לא מטפל בבתך ואיני מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלה, לא ניתן לענות לך על שאלות אלו. אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלה ולהיוועץ בו, בברכה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה