תוסף תזונה ותרופות מרשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/01/2024 | 19:00 | מאת: רחל

ערב טוב, האם התוסף הזה מתנגש עם תרופות כלשהן? תודה https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/MIL2928?productId=105828&rcode=MIL2928& utm_medium=appshare

שלום רחל, לא ניתן לפתוח את הקובץ המצורף, אנא רשמי את שם המוצר, תודה והרבה בריאות

07/01/2024 | 11:07 | מאת: רחל

מחדש תאי NAD+ ורזברטרול

09/01/2024 | 10:04 | מאת: רחל

שלום אילן, האם ישנן התנגשויות כלשהן למחדש תאי NAD+ ורזברטול עם תרופות מרשם, והאם זה תוסף שיכול להתאים למי שחלה בעבר בסרטן. תודה

רחל שלום, אני ממליץ לך להרחיק ביניהם לפחות שעתיים כדי לשפר את הספיגה, תודה והרבה בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה