cbd האם עוזר לשינה האם צריך מירשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/12/2023 | 11:57 | מאת: עדנה

שלום , בשאלה האחרונה שאלתי האם cbd עוזר להירדם, עוזר לשינה כמו כדור בונדורמין למשל. ולא ענית לי. כ'כ לא כתבתי שאני סובלת מחולשה.... אודה אם תענה לשאלתי.

עדנה שלום, ה CBD אינוכדור שינה ולכן פועל בצורה שונה לוקח לו זמן להשפיע. מומלץ לקחת אותו תקופה מסוימת בכדי שיתחיל להשפיע והוא מסייע בשינה, לגבי החולשה הייתי ממליץ לך לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן היא נובעת ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות השונות והחזרת האיזון הטבעי לגוף אשמח לעזור מניסיוני הרב בנושא חשוב זה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה