טיפול בטיפות CBD נגד כאבים...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/12/2023 | 15:55 | מאת: עדנה

שלום.בת 84.הפרעות בקצב הלב כ5שנים. לוקחת רבע כדור ניאובלוק. בריחת סחוס בברכיים וסובלת מפרקים נפוחים בגפיים אצבעות ידיים הכל נפוח וכואב. גם בלסת עליונה מעל האוזן ולא אוכלת דברים קשים. לוקחת תוספי ויטמינים+גלוקוזמין.בערב סידן וחצי בונדורמין. קראתי שטיפות CBD עוזרות נגד כאבי פרקים, כאבי מעי (יש לי דיברטיקוליטיס וגם בעיות שינה. מבקשת לדעת האם זה קנביס? האם לא יתנגש בתרופות שלוקחת? האם מומלץ בגילי? הרי איני נירדמת כבר בלי הבונדורמין... תודה על הסבר ותשובה.

שלום עדנה, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב את הטיפות הללו עם התרופות שציינת. אני ממליץ לך לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעת החולשה ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור מנסיוני הרב באבחון אירידיולוגי ויעוץ נטורופטי, תודה והרבה בריאות

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה