הליקובקטור פילורי שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/11/2023 | 19:36 | מאת: שרון

היי יש לי הליקובקטור וטסיות נמוכות האם מותר לי לקחת שמן אורגנו לטיפול בהליקו? ואיך מומלץ לקחת את השמן בקפסולות או בנוזל מה יעיל יותר? תודה.

שרון שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לקחת את האורגנו, אני ממליץ הכמוסות במינון אחד ליום עם האוכל. בכל מקרה, מומלץ לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעות החולשות מלידה ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות השונות והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור מניסיוני הרב בנושא חשוב זה.

26/11/2023 | 19:51 | מאת: שרון

לכמה זמן טיפול?למיגור ההליקובקטור?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה