המלצה לחרדה ושינה...............

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/11/2023 | 14:37 | מאת: דני

היי אילן, 1. ראיתי שהמלצת בפוסט קודם על נרבן בשביל חרדה ושינה . אני רואה שהמינון של זה לא גבוה גם אם לוקחים 3 פעמים ביממה: כדור 1 = תמצית ולריאן (67.5 מ”ג), תמצית הות’ורן (עלים ופרחים)(81.0 מ”ג), תמצית הופ (29.4 מ”ג), תמצית פרח פסיפלורה ופירות הות’ורן (2.8:1 81.0 מ”ג). 2. איך הניסיון שלך עם לשיאה (שמן לבנדר) וטיפות של רגיעון של הדס (פרג תרבותי, פסיפלורה, מליסה, כשותנית) לגבי חרדה ושינה? לדעתך הם עושים את העבודה? תודה רבה!

היי דני, לשיאה גם מצוין לחרדות. טיפות רגיעון של הדס לוקחים 15 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים והוא גם מרגיע וגם עוזר לישון, אני מציע לנסות מה שמתאים לך ביותר, הרבה בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה