גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/04/2007 | 19:43 | מאת: ליז

שלום רב ! אילו סוגי גלולות יש למניעת הריון בזמן הנקה פרט ל"סרז'ט" מחירם 44 שקלים וניתן להשיגם רק בסופר פארם ולא בבית מרקחת של הכללית לעומת ה"פמולן" אותן ניתן היה לרכוש במחיר של 11 שקלים לפני 3 שנים

שלום ליז ותודה על שאלתך, ישנם הרבה סוגים של גלולות למניעת הריון. אני הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך בכדי שיתאים לך את הסוג הטוב ביותר בשבילך, שכן לכל אישה יש סוג אחר של גלולות המתאים אך ורק לה. יום נפלא ובריא!

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה