שמן קוקוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/08/2009 | 17:36 | מאת: אלעד

קראתי ששמן קוקוס הוא אנטי ויראלי,וטוב למצבי שפעת..האם זה נכון?ואם כן מה עוד התועלות שלו?ואיזה חברה אתה ממליץ?ומה המינון בזמן מחלה?

אלעד שלום רב, לשמן הקוקוס סגולות רבות ובהן: משמש כמקור זמין לאנרגיה מגביר את קצב חילוף החומרים מסייע לירידה במשקל תומך במערכת החיסון מסייע לאיזון של חוסר פעילות בבלוטת התריס מזין ומחליק את עור הפנים והגוף נפלא כמסיכה לשיקום והזנת השיער אך לחיזוק מערכת החיסון ישנם צמחים חזקים הרבה יותר כגון: אכינצאה, לפאצ'ו, אסטרגלוס ואוניה דה גאטו. ישנן פורמולות מצויינות המכילות את כל צמחי המרפא הללו ומיצרנים שונים וטובים כגון סולגאר, אלטמן, NOW ועוד. מומלץ להכין את גופך לחורף על ידי נטילת כמוסה אחת ליום כחודש לפני תחילת עונת המעבר לחיזוק כללי של כל המערכות, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב.

04/09/2009 | 06:18 | מאת: anna

כיצד צורכים את שמן הקוקום להחלקת העור, הזנת השיער, תגבור של חלוף החומרים, איזון של בלוטת הטריס ועוד? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה