מגנזיום נמוך קשור לכליות ותרופות?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/09/2023 | 11:47 | מאת: עינב

שלום מבוגרת, מקבלת טיפול ללח"ד וסכרת. בבדיקות דם מגנזיום נמוך, מתחת לגבול התחתון של הנורמה. האם מגנזיום נמוך קשור לבעיה בתפקוד בכליות? יכול להיות בגלל תרופות ללח"ד וסכרת? יש דרך לברר מה הסיבה למגנזיום נמוך? ומה המינון המומלץ בכדי לתקן רמה נמוכה של מגנזיום? תודה

עינב שלום, בכדי לזהות מה הסיבה למגנזיום הנמוך אני ממליץ לעשות אבחון אירידיולוגי וכך ניתן לדעת מה החולשה מלידה ומה צריך לחזק כדי לשפר את המצב ולהחזיר את האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור באבחון אירידיולוגי ויעוץ רוקחי נטורופטי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה