תגובות הפוכות האם ידוע

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/07/2023 | 09:00 | מאת: רינת

מקבלת כחודש רמדי למצב של דלקות בדרכי השתן ועוד... התגובה כרגע היא של ירידה גדולה באנרגיה הכללית. וגם חזרות של הדלקת בדרכי השתן. באינטואיציה מרגישה שזה עלול להיות קשור לרמדי... מתםבטת לגבי המשך הטיפול... אשמח לדעת האם מוכרת תופעה כזאת ?

רינת שלום, ייתכנו תופעות לוואי כאלו. אני ממליץ לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעת החולשה ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה