קומדין מול צמחים לשיפור חיי מין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/08/2009 | 20:10 | מאת: יצחק

שלום רב אני נוטל קומדין באופן קבוע מזה 20 שנה. רציתי לשאול אילו צמחי תערובת אני רשאי ליטול לשיפור חיי מין בתודה מראש

יצחק שלום רב, לקומדין יש אינטראקציות רבות עם צמחים רבים, להלן קישור למאמר המסכם את המידע המקצועי בנושא: http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/content.asp?CatID=30&ContentID=55687 ישנם צמחים לחיזוק מערכת המין אך ישנן אינטראקציות רבות וחשוב להיוועץ במומחה לפני השימוש בהם. למשל את צמחי המאקה והג'ינקו בילובה לא מומלץ לקחת עם הקומדין בגלל סכנה של שינוי בקרישת הדם. לגבי שילובים מומלצים של צמחי מרפא ותזונה נכונה הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ נטורופטי אשר יבדוק את מצבך לעומק וימנע סיכונים מיותרים תוך התחשבות בצרכיך הרפואיים, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה