פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/08/2009 | 18:16 | מאת: עינת

שלום רציתי לשאול אני לוקחת אנטיביוטיקה תקופה ממושכת רציתי לשאול קניתי פרוביוטיקה ואני לא יודעת לבלוע כדורים ורשום שאסור לרסק את הכדור אם אני ירסק יהיה בעיה החיידקים הטובים לא יספגו האם כדאי לקנות כדורי מציצה פרוביוטיקה לילדים ולקחת כמות כפולה

עינת שלום רב, לא מומלץ לרסק את הפרוביוטיקה כיוון שהספיגה לא תהיה מספקת ולכן מומלץ לקחת אותה בצורה של אבקה למשל של חב' אלטמן או סולגאר וכדומה, אך יש לקחת מינון כפול למבוגרים כלומר כף פעם ביום לאחר הארוחה. שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה