אלופציה אראטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/08/2009 | 00:23 | מאת: יונית

לביתי בת ה- 8 אובחנה אלופציה יש לה התקרחות בכל החלק הקדמי של הראש, האם יש איזושהי פריצת דרך ברפואת העור שאינה מתן סטירואידים? האם תוכלו להמליץ על טיפול או טיפים?

יונית שלום, יש צמחי מרפא ושמפו טבעי לחיזוק שורשי השיער כמו גם טיפול נטורופטי אשר מסייע רבות במניעת נשירה והצמחת שיער. תוכלי לקרוא עוד על כך במאמר שפרסמתי באתר מאמרים ובכתובת הבאה: http://www.articles.co.il/article.php?id=44409 אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה