אני חוזרת על השאלה (לא ענו לי)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/08/2009 | 21:34 | מאת: אני

ראיתי פרסומת לכדורים המביאים לצמיחה בגובה לאחר סיום ההתפתחות. זה מאוד מפתה אך הם מציינים שהתרופה לא מכילה הורמוניםוהם מתחייבים להחזר כספי על אריזות שלא נפתחו (קצת תמוה...) מאפיינים: גודל מנה: כמוסה אחת מנות לחבילה: 30 כמות למנה: כתוסף מזון כמוסה אחת ביום: רכיבים לכמוסה אחת: L-Arginine Base ........... 500 מ"ג L-Ornithine-HCL ........... 250 מ"ג סיליקון דיאוקסיד, מגנזיום סטיראט. כעת אני בת 22 וגובהי 163 ס"מ לפני גיל 18 ניסיתי להשיג מרשם להורמון גדילה אך הרופא לא הסכים לתת לי למרות בקשותי החוזרות ונשנות. מה אתם חושבים על זה? הכדורים שווים משהו?

שלום רב, לא ידוע לי על שימוש בצמחים אלו למטרה זו. ניתן לאזן את המחזור ההורמונלי על ידי צמחי מרפא אך לא למטרות הגבהה, בברכה, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט. alternativepharmacy.dum.co.il

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה