תכשיר R6 הומופאטי לטיפול ומניעת שפעת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/08/2009 | 18:42 | מאת: בתאל

רכשתי את התכשיר הנ"ל לבתי בת 7 חודשים המליצו שהוא טוב לתקופת המעבר והחורף. במיוחד בגלל ההיסטריה של שפעת החזירים.כרגע אני משתמשת בו למניעה של שפעת ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בו עד פברואר ואם זה לא מזיק?

בתאל שלום רב, התכשיר ההומיאופטי R6 הוא מצויין למניעה של דלקות ושפעת ועובד היטב בילדים, מומלץ למהול את הטיפות בכפית מים או במזון שלה כיוון שהוא מכיל אלכוהול וזאת כדי למנוע רגישות. ניתן להשתמש בהומיאופטיה ללא חשש גם תקופות ארוכות וללא תופעות לוואי, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב רוקח ונטורופט. alternativepharmacy.dum.co.il

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה