חיזוק המערכת החיסונית-תינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/08/2009 | 15:45 | מאת: סימה

בני בן חצי שנה לא סובל משום בעיה רפואית נכנס למשפחתון בספטמבר ובעיקבות החשיפה שלא מהחממה שהיא בעצם הבית רציתי לדעת האים ניתן לחזק את המערכת החיסונית שלו על ידי תוסף כזה או אחר בגילו??? ואם כן מהי המלצתך??? האים באמת אוכל להגן על בריאותו של בני ע"י נטילת תוסף שיחזק את המערכת החיסונית שלו??? תודה מראש,סימה

סימה שלום רב, כמובן שניתן לחזק את מערכת החיסון וגם בגיל צעיר כמו שלו. הייתי ממליץ לך לפנות הומיאופט שיתאים לו פורמולה טבעית עדיף על בסיס הומיאופטי ולא צמחי כי אני ממליץ על צמחי מרפא לתינוקות מגיל שנתיים. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה