ציפרופלקסצין וקוורצטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/12/2022 | 15:40 | מאת: דוד

אני מקבל ציפרודקס 50 מל פעמיים ביום למשך חודש עקב דלקת בערמונית. אני לוקח גם קוורצטין שאמור לעזור בהפחתת הדלקת . אבל זה גורם לי להרגיש רע. האם יש אינטראקציה ביניהם והאם יש תוסף מזון אחר יעיל לדלקת ערמונית?

דוד שלום, אין מניעה לשלב ביניהם. ניתן לשפר את מצב הערמונית ולטהר את דרכי השתן על ידי אבחון אירידיולוגי ויעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף אשמח לעזור מנסיוני הרב בנושא זה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה