מטוטריקסט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/08/2009 | 23:38 | מאת: ליגל

אני אובחנתי לפני כחודש כחולה במחלת הטקיאסו. אני מקבלת אחת לשבוע זריקה לשריר מטוטריקסט. עד עכשיו הייתי חיילת וקיבלתי הכל מהצבא, לאור המחלה אני השבוע משתחררת ולכן את הטיפול אני אצטרך להמשיך בקופ"ח כללית אליה אני שייכת, יש לי כללית מושלם רציתי לדעת כמה תעלה לי זריקה של מטוטריקסט? תודה רבה

ליגל שלום רב, לגבי הסדר התשלום עליך לברר עם הנהלת הקופה בה את חברה. הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ נטורופטי שיתאים לך גם תזונה אשר מתאימה לך באופן אישי כולל שילוב פורמולות צמחיות לחיזוק כללי של הגוף ומניעת דלקות, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה