קרוהן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/08/2009 | 01:54 | מאת: קרוהוניסט

שלום אילן מה מומלץ לקחת לחולי קרוהן ברימסיה? אני לוקח אומגה 3 עוצמה כפולה- שני כדורים ביום פרוביוטיקה- ג'רודופילוס- כדור ביום ומולטי ויטמין. שמעתי שפרוביוטיקה של קו ביוטיק יותר טובה. האם זה נכון? האם יש עוד משהו שאתה ממליץ עליו? שמעתי על האוניה דה גאטו- האם תוכל לספר עליו קצת? תודה מראש

שלום רב, כל סוגי הפרוביוטיקה טובים בתנאי שהם מכילים חיידקים ממספר סוגים ובריכוז גבוה של לפחות 5 ביליון לכמוסה. האוניה דה גאטו מצויין לטיפול בדלקות אך יש לבחון את מצב הרקמות ולבדוק מה המקור שלהן לפני השימוש בצמח שכן יש לו אזהרות לשימוש במחלות אוטואימוניות ותמיד מומלץ לשאול איש מקצוע לפני שנוטלים אותו.לגבי הטיפול הנטורופטי בקרוהן יש לשלב תזונה נכונה וצמחי מרפא בהתאמה אישית לכל בן אדם בנפרד על ידי נטורופט מומחה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה