דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/08/2009 | 17:54 | מאת: איילה

אני סובלת מדלקת פרקים כרונית.אחרי שבועות של טיפול בפרדניזון ומטותרקסט החלמתי . זה היה ב2005 מאז מדי כמה חודשים המחלה נעשית אקטיבית כרגע כואבים לי קרסול רגל שמאול כולל נפיחות גם ברך שמאול כואבת גם 2 הידיים נפוחות וכואבות גם מרפק שמאול כואב נפוח וחם. מה שמקל עלי קצת זה נר אביטרן אחד ביום והראומתולוג רשם לי שום 5 מג של פרדניזון. על איזה צמח אתה ממליץ לרפא ולחזק את מערכת החסון שלי. בכבוד רב ובתודה מצפה לתשובה איילה

איילה שלום רב, לטיפול ולמניעת דלקות פרקים יש צמח מצויין הנקרא הרפגו וניתן לקחת אותו בכמוסות(אחת 3 פעמים ביום לאחר הארוחה), כמו כן, מומלץ מאוד למרוח קרם נגד דלקות וכאבים למשל של חב; נווה הנקרא נו דול או של חב; HEEL הנקרא TRAUMEEL אשר מפחיתים מאוד את הכאבים והנפיחות. ניתן לשלב גם ARNICA בטיפות של חב' HEEL(יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לפני הארוחה בקצת מים). בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות לנטורופט שיתאים לך תזונה נכונה באופן אישי ופורמולות צמחי מרפא שיפתרו לך את הבעיה ביעילות ובמהירות, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה