מאקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/08/2009 | 01:58 | מאת: שרון

אילן שלום רב, התחלתי ליטול על דעת עצמי 2 כדורי אנרג'י מאקה של אלכימיסט. האם זה בסדר שלא התייעצתי טרם השימוש? ו..אני כמעט מסיימת 60 כדורים ולא חשה בשינוי.. (חיוניות, מיניות, אנרגיה וכו'..) מה לעשות? בתודה מראש:)

שרון שלום, צמח המאקה מצויין להרבה מטרות אך ככל הנראה במקרה שלך הוא לא פעיל מספיק ולכן הייתי ממליץ לך לנסות מוצר לחיזוק אנרגטי חזק יותר מזה שהשתמשת בו עד כה, וגם לעבור יעוץ נטורופטי שיבדוק את הבעיה מהבסיס ואז ניתן יהיה לבדוק איזה צמחים לחיזוק הגוף מתאימים לך באופן אישי, שבוע נפלא ובריא, אילן.

25/03/2015 | 19:21 | מאת: ע

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה