תמטים בבסיס הריאה טיפול בארומתרפיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/06/2022 | 19:44 | מאת: יצחק

שלום, לאמי יש תמטים בבסיס הריאה, האם טיפול בעיסוי עם שמנים אתריים ספציפיים שעוזרים לאוורור ריאות יכולים לעזור למקרה כזה? על איזה שמנים היית ממליץ להשתמש? אשמח להתייחסותך!! תודה רבה

יצחק שלום, במקרה כזה לא הייתי ממליץ על שמנים אתריים, כיוון שהם פעילים מדי ועלולים לגרום לגירוי ותופעות לוואי במערכת הנשימה. אני ממליץ לעשות אבחון אירידיולוגי בכדי לזהות מהיכן נובעת החולשה ואז ניתן יהיה להתאים את התזונה וצמחי המרפא לחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור מנסיוני הרב בנושא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה