שיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/07/2009 | 17:10 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 34, רווקה, ומזה כשנה בערך, בגלל שנים שבהן חוויתי לחץ וחוסר שביעות רצון מסיבות שונות (עבודה למשל) השיער שלי ממש הדלדל ובנוסף לכל הצרות יש לי התקרחות קטנה שהולכת וגודלת מעל המצח, וזה מממממש לא מתאים. מה אני עושה???? יש לציין שבדיקות הדם שלי שעשיתי לא מזמן היו מצויינות.איזה תכשיר שאתה יודע שהוא טוב ויעיל, יכול להצמיח חזרה שיער? פרסמו כאן שיש פתרון לגברים, מה עם נשים? תודה לך

מיכל שלום רב, למניעת נשירה ולחיזוק שורשי השיער צריך לעבור טיפול נטורופטי הכולל תזונה שמתאימה לך במיוחד וצמחי מרפא שיחזירו לך את הויטמינים והמינרלים לחיזוק שורש השערה בצורה טבעית. הייתי ממליץ לך להשתמש בשמפו ומרכך על בסיס טבעי וללא SLS וכימיקלים, אשמח לעמוד לרשותך, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה