עייפות רצינית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/07/2009 | 15:15 | מאת: גל

שלום אילן, שמי גל אני מזה כ2 מעייפות רבה במהלך היום. אני כל הזמן מרגיש נורא עייף, העייפות שאני מרגיש היא בעיקר בפנים, אני מרגיש שהפנים שלי לוחצות באזור הלחיים , והעניים, וזה נכון כאשר אני מסתכל במראה אני נראה כמו מישהו שלא ישן איזה 4 ימים רצוף. בנוסף לתחושות בראש ולחצים וכאבי ראש, העיניים שלי נסגרות מעצמם רוב הזמן. ואני מרגיש קושי בתפקוד כללי. מצבי הנפשי אומם טוב, ובדיקות הדם לא הראו על משהו חשוד, למעט ספירת דם מטע חריגה, ומעט חוסר בברזל , וקצת כולסטרול גבוהה. בזמן השינה בלילה אני ישן רצוף ללא הפערו, ואם אף אחד למה מצליח להעיר אותי לאחר כמ דקות, אני יכול לישון רוב היום, ובנוסף עדיין להרגיש גמור מעייפות, ואז אני מוצא את עצמי ישן גם לילה שלם, בלי קושי. רציתי לדעת עוד על בעיית הערנות הזאת, זה ממש מפריע לי בחיי היומ-יום. האם יש טיפול תרופתי טבעי שיכול לעזור לי להיות ערני במהלך היום? תודה גל.

גל שלום רב, כמובן שישנו טיפול טבעי שיסייע לך לפתור את בעייתך אך הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא שיפתרו את העניין מהבסיס ולא רק את סימפטום העייפות, אשמח לעמוד לרשותך, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה