מערכת חיסונית חלשה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/07/2009 | 11:00 | מאת: טל

שלום רב, לפני יותר משנה יצאתי ממחלת הנשיקה (ממנה הרגשתי חלשה מאוד במשך חודשים ארוכים). מאז מערכת החיסון שלי חלשה ביותר. אני נדבקת בוירוסים לעיתים קרובות וכל וירוס גורם לי לחולשה ובסיום הוירוס אני חלשה לכשבועיים נוספים. בזמן מחלת הנשיקה התייעצתי עם נטורופטית שנתנה לי צמחי מרפא (אונה דה גאטו וג'ינסנג קוראני) אליהם הייתי רגישה ולכן אני חוששת לקחת משהו חזק מידיי. כרגע חזרתי לקחת אסטרגולוס, שהומלץ לי ע"י רוקח בזמן מחלת הנשיקה - למחלה זה לא עזר אך מאחר ומצבי עכשיו לא גרוע כמו במחלת הנשיקה רציתי לשאול אם זה יכול לעזור או שיש משהו אחר מועיל יותר? (בזמנו טיפולי הרפלקסולוגיה גם עזרו לי לצאת מהמחלה, אך כמובן לא החזירו את המערכת החיסונית שלי למצבה מלפני המחלה, לאור השנה האחרונה) אודה לתשובתך, טל

05/08/2009 | 16:47 | מאת: יאיר

שלום טל אני ממליץ לך לנסות את כמוסות צמח המורינגה ערבה שמכיל 46 נוגדני חימצון++ מידע נרחב תוכלי למצוא באתר www.moringa-arava.com רפואה שלמה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה